Maatregelen in verband met het corona-virus

Als kantoor hebben wij ondanks de versoepelingen toch nog bepaalde voorzorgsmaatregelen. Wij volgen de adviezen op van het RIVM en de overheid en nemen daarnaast eigen verantwoordelijkheid voor zowel ons team als onze relaties.

Afspraken op ons kantoor zullen zoveel mogelijk doorgang vinden, tenzij er enige twijfel is over uw gezondheid. Indien dit het geval is, verzoeken wij u vriendelijk ons dat van tevoren telefonisch aan te geven. Wij verwachten van u dat u ons bericht als de afspraak niet door kan gaan vanwege ziekte of vrees voor besmetting.

Daarnaast geven de collega’s die op kantoor zijn geen handen en houden zij gepaste afstand, minimaal 1,5 meter. Ook vragen wij u niet meer mensen naar de afspraken mee te nemen dat nodig is en zelf een eigen pen mee te nemen. De notaris of zijn waarnemer komt voorlopig niet langs bij u thuis of uw bedrijf, behoudensuitzonderingssituaties.

Bereikbaarheid. Ons kantoor is per telefoon en per e-mail bereikbaar; kom niet onaangekondigd langs. Gelieve daar begrip voor te hebben.

Onze excuses voor eventueel ongemak en wij hopen van harte dat u en iedereen in uw nabije omgeving deze periode in goede gezondheid blijft doorkomen. 

Via onze website voorzien wij u graag van enige notariële informatie die u op weg kan helpen bij het vinden van de juiste juridische informatie.

Notariskantoor Roerdalen (voorheen genaamd notariskantoor Schroyen en daarvoor notariskantoor Joosten en Schroyen) is een eigentijds kantoor en toegankelijk voor iedereen. Het kantoor is gevestigd te Sint Odiliënberg, gemeente Roerdalen. Wij geven u een goede en klantgerichte service.
Onze notaris is mr. J.(John) L. Schroyen.

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, een goede prijs- kwaliteitsverhouding, snelheid van werken, een ongedwongen sfeer en een no-nonsens aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons kantoor heeft voldoende eigen gratis parkeerplaatsen en is zeer makkelijk en rolstoelvriendelijk bereikbaar.

U kunt bij ons kantoor terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden, ondermeer op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goed, ondernemingsrecht en estate planning.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en denken graag met u mee. Vanuit deze betrokkenheid kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden. Kwaliteit gewaarborgd! Wij zijn u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie, vraag meteen een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.