Maatregelen in verband met het corona-virus

De komende weken zal de invloed van het corona-virus op het dagelijkse leven niet afnemen. Dit betekent dat wij als kantoor enkele voorzorgsmaatregelen treffen. Wij volgen de adviezen op van het RIVM en de overheid en nemen daarnaast eigen verantwoordelijkheid voor zowel ons team als onze relaties.

Afspraken –met name afspraken voor het ondertekenen van akten– op ons kantoor zullen zoveel mogelijk doorgang vinden, tenzij er enige twijfel is over uw gezondheid. Indien dit het geval is, verzoeken wij u vriendelijk ons dat van tevoren telefonisch aan te geven. Wij verwachten van u dat u ons bericht als de afspraak niet door kan gaan vanwege ziekte of vrees voor besmetting.

Daarnaast werkt een deel van onze mensen mogelijk meer thuis dan gebruikelijk, geven de collega’s die op kantoor zijn geen handen en houden zij gepaste afstand, minimaal 1,5 meter. Ook zal tijdelijk afscheid moeten worden genomen van onze koffie/ thee/ cappuccino. Daarnaast vragen wij u niet meer mensen naar de afspraken mee te nemen dat nodig is en zelf een eigen pen mee te nemen. De notaris of zijn waarnemer komt voorlopig niet langs bij u thuis of uw bedrijf.

Bereikbaarheid. Ons kantoor is natuurlijk wel per telefoon op per e-mail bereikbaar; kom niet onaangekondigd langs. Wij zijn echter mogelijk beperkter bereikbaar en zullen u mogelijk niet direct te woord kunnen staan of uw e-mail kunnen beantwoorden. Gelieve daar begrip voor te hebben.

Onze excuses voor eventueel ongemak en wij hopen van harte dat u en iedereen in uw nabije omgeving deze periode in goede gezondheid doorkomt. 

Via onze website voorzien wij u graag van enige notariële informatie die u op weg kan helpen bij het vinden van de juiste juridische informatie.

Notariskantoor Roerdalen (voorheen genaamd notariskantoor Schroyen en daarvoor notariskantoor Joosten en Schroyen) is een eigentijds kantoor en toegankelijk voor iedereen. Het kantoor is gevestigd te Sint Odiliënberg, gemeente Roerdalen. Wij geven u een goede en klantgerichte service.
Onze notaris is mr. J.(John) L. Schroyen.

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, een goede prijs- kwaliteitsverhouding, snelheid van werken, een ongedwongen sfeer en een no-nonsens aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons kantoor heeft voldoende eigen gratis parkeerplaatsen en is zeer makkelijk en rolstoelvriendelijk bereikbaar.

U kunt bij ons kantoor terecht voor alle voorkomende notariële werkzaamheden, ondermeer op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goed, ondernemingsrecht en estate planning.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en denken graag met u mee. Vanuit deze betrokkenheid kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden. Kwaliteit gewaarborgd! Wij zijn u graag van dienst. Kijkt u rustig rond op deze website voor meer informatie, vraag meteen een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.