Maatregelen in verband met het corona-virus

Als kantoor hebben wij ondanks de versoepelingen toch nog bepaalde voorzorgsmaatregelen. Wij volgen de adviezen op van het RIVM en de overheid en nemen daarnaast eigen verantwoordelijkheid voor zowel ons team als onze relaties.

Afspraken op ons kantoor zullen zoveel mogelijk doorgang vinden, tenzij er enige twijfel is over uw gezondheid. Indien dit het geval is, verzoeken wij u vriendelijk ons dat van tevoren telefonisch aan te geven. Wij verwachten van u dat u ons bericht als de afspraak niet door kan gaan vanwege ziekte of vrees voor besmetting.

Daarnaast geven de collega’s die op kantoor zijn geen handen en houden zij gepaste afstand, minimaal 1,5 meter. Ook vragen wij u niet meer mensen naar de afspraken mee te nemen dat nodig is en zelf een eigen pen mee te nemen. De notaris of zijn waarnemer komt voorlopig niet langs bij u thuis of uw bedrijf, behoudensuitzonderingssituaties.

Bereikbaarheid. Ons kantoor is per telefoon en per e-mail bereikbaar; kom niet onaangekondigd langs. Gelieve daar begrip voor te hebben.

Onze excuses voor eventueel ongemak en wij hopen van harte dat u en iedereen in uw nabije omgeving deze periode in goede gezondheid blijft doorkomen. 

Na Koninklijk besluit en beëdiging door de Rechtbank 's-Hertogenbosch is Jobert per 24 februari 2022 benoemd tot notaris in de gemeente Roerdalen.
Jobert zal in associatief verband met notaris John Schroyen leiding gaan geven aan notariskantoor Roerdalen en heeft een eigen protocol.

Deze mijlpaal is een bijzonder moment voor ons kantoor en in het bijzonder voor Jobert zelf. Doordat Jobert als notaris is verbonden aan ons kantoor, is voorzien in de continuïteit van ons kantoor en blijven wij vertrouwen hebben in de toekomst.